Hej alla som har hittat hit! Som man kan lista ut av mitt bloggnamn kommer den här bloggen att handla om dans. Min tanke är att samla massor av härligt innehåll som rör dans på ett eller annat sätt. Själv tycker jag att dans är så glädjefyllt och inspirerande att jag blir alldeles sprudlande glad i kroppen när jag får dansa eller ser andra dansa. Är dock en nybörjare på dans på alla sätt och vis, har mest dansat på olika dansklasser på gymmet och på några prova på-kurser. Tycker det är en fantastisk träningsform och planerar att anmäla mig till någon kurs för att lära mig mer inom dans snart, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska välja än. Jag lockas just nu av balett som känns ganska svårt… och bugg eller jitterbugg som är härligt fartfyllt!

Balettdansös i naturen


Annie Allmänt