Förra veckan när jag var på ett gruppträningspass på gymmet så föll jag. Såklart hann jag inte ta emot mig, eller ja, jag tog emot mig med armbågen… Vet inte hur det kunde bli en sån hård smäll men det blev det i alla fall. När jag fortfarande hade ont efter flera dagar bokade jag en tid på vårdcentralen där jag fick träffa en läkare som trodde att jag fått en inflammation i armbågen efter smällen, eller bursit som hon sa att det hette. Det ska läka ut av sig själv så det finns inte så mycket att göra. Hoppas det går över snabbt, det är liksom svullet och ömt hela tiden. Jag har beställt ett armbågsskydd som ska verka smärtlindrande och stabiliserande. Tänker att jag kan ha god nytta av det både nu under skadan och även när den läkt då jag kan ha det i förebyggande syfte.

Armbågsskydd Rehband
Annie Allmänt